Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

7 Geile manieren om je handen te gebruiken

  •  
22-11-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
63701 keer bekeken
  •  
#tips_4235997619.png
Handjes uit de mouwen! Je hebt niet voor niets twee handen gekregen van God/papa en mama/Sinterklaas (doorstrepen waar je niet in gelooft). Gebruik ze dan ook. Je kan namelijk hele geile dingen doen met die klauwen van je. En dan bedoelen we niet alleen fappen of flamoes friemelen. 
Haren trekken
Vroeger kreeg je een knal als je aan de haren van een meisje trok. Janken, ruzie, een boze juf. Maar nu worden de meeste vrouwen er bloédjegeil van! Doe wel een beetje rustig aan, je wil ook niet dat ze kaal wordt. Maar speels aan haar paardenstaart of vlecht trekken als je haar van achteren neemt: JA! 
Samen met jezelf spelen
Niets zo geil om samen de hand aan jezelf te slaan. Het is heel intiem om aan jezelf te zitten als iemand toekijkt. Laat staan als je dat allebei tegelijk doet. Wedstrijdje wie het eerst komt?
Met de ballen spelen
Als je een ijsje eet, dan eet je toch niet alleen het hoorntje? Die bollen ijs zijn heerlijk! Nou dan. Vergeet zijn ballen dus niet. Masseer ze, kneed ze, lik ze, streel ze. Maar denk erom: voorzichtig!

En ook die andere ballen
Tetten zijn gewoon gemaakt om mee te spelen! Plaag haar een beetje door zachtjes met je vingertopje haar tepels te strelen. De tepels zijn een méga erogene zone. Behalve je handen kan je ook je tong gebruiken natuurlijk. Maar onthoud: sabbelen is sexy, eraan zuigen is eng!

Blindengeleide
Pak de hand van je lover en laat hem of haar voelen wat je nou écht lekker vindt. Dus doe met zijn of haar hand wat je anders met je eigen hand zou doen. Het is niet alleen mega geil, maar ook nog eens vet leerzaam.
Billen
Zit aan die billen. Kneed ze, zet je nagels erin, geef er een pets op. En wees niet te verlegen om eens een vinger in de achterdeur te schuiven. Ja, ook bij de heren. Misschien wel eerst even toestemming vragen. Of er gewoon vol voor gaan. Verrassing! #plop

Alles of niets
Je handen gebruiken is geil. Maar je handen niet kunnen gebruiken is misschien nog wel geiler. Sla die handen in de boeien of bindt ze vast met wat touw. Of een stropdas. Dan heb jij de touwtjes in handen. En de ander de handen in touwtjes.
Nog niet uitgefriemeld? Zo geef je geile massages!

Meer over:

tips, handen, voelen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.