Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5 x series over seks die je moet zien

11-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
8763 keer bekeken
  •  
seksseries
Seks. De hele dag door denken we eraan. Maar seksdates en onenightstands zijn nu even verleden tijd. Seks is dus voor de meeste singles in deze tijd geen optie. Inspiratie opdoen voor later kan daarom geen kwaad. Gewoon vanaf de bank. 

1. Sex, Explained
Wist je dat 97 procent van alle volwassenen seksuele fantasieën heeft? De Netflix docuserie Sex, Explained leert je de ins en outs van seks. Het zijn de biologielessen die je had willen hebben, inclusief leuke animaties en persoonlijke verhalen. Na vijf afleveringen weet je alles over aantrekkingskracht, seksuele fantasieën, anticonceptie, vruchtbaarheid en bevallen. 

2. ANNE+
In deze Nederlandse serie volg je Anne (Hanna van Vliet), die in Amsterdam woont en studeert. Je krijgt een kijkje in haar turbulente lesbische dateleven, van grote liefdes tot scharrels. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen. In iedere aflevering staat er een andere liefdesrelatie van Anne centraal. Inmiddels is er ook een tweede seizoen uit, waarin Anne strugglet met haar leven als volwassen vrouw.  

3. Sex Education 
Last van een quarantainedip? Deze serie gaat je er bovenop helpen. De serie gaat over de zestienjarige Otis van wie de moeder is sekstherapeut is. Daardoor weet hij zelf alles over seks en besluit hij zijn schoolgenoten seksadvies geven in ruil voor geld. In de serie komen onderwerpen als masturberen, soa’s, anale seks, de morning-afterpil, ongewenste intimiteit, dirty talk en vaginisme aan bod. Kijk en leer, want Sex Education leert je op een luchtige en grappige manier van alles over seks. 

3. BONDiNG
Mag het wel wat kinkier? Kijk dan BONDiNG. Een mini-serie over BDSM die het verhaal vertelt van Tiff, uit New York. Zij klust naast haar studie bij als dominatrix. In de serie schakelt ze haar (gay) best friend in als assistent. Het resultaat: zeven afleveringen vol latex, kinky pakjes en hilarische scènes. 

5. Please Like Me 
Please Like Me volgt het leven van de 20-jarige Josh. Na de break-up met zijn vriendin komt hij erachter dat hij op jongens valt. Wat volgt is een ontdekkingsreis vol ongemakkelijk grappige momenten. Leuk weetje: de serie is semi-autobiografisch en de maker speelt zelf de hoofdrol. Inmiddels zijn er al vier seizoenen. Klaar om te bingen?


Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.