Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

21 x Kutstreken om sorry voor te zeggen tegen je moeder

  •  
13-05-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
295 keer bekeken
  •  
sorry moeke
Het is Moederdag! De dag waarop je jouw moeder volop hoort te verwennen. Je kan natuurlijk een grote bos bloemen geven en een ontbijtje op bed brengen. Moet je ook zeker doen. Maar hoe vaak heb je haar eigenlijk écht waardering gegeven voor het feit dat ze met jouw kutstreken heeft gedeald? Waarschijnlijk heb je namelijk behoorlijk wat shit gedaan in je jonge jaren zonder daar ooit écht sorry voor te zeggen. En dit is de juiste dag om even een flinke portie waarderen te geven aan de vrouw die er altijd voor je is. Hier heb je alvast wat inspiratie.
Sorry mama…
1. … dat ik een vet groot feest heb gegeven toen je mij voor het eerst een weekend alleen thuisliet. En jij en papa toen terug moesten komen van jullie tortelweekendje in de zon.
2. … dat ik een keer een fles Jenever uit het drankkastje heb gestolen. En dat mijn vriendin toen in haar blote kont in de voortuin heeft geplast.
3. … dat ik pas net heb toegegeven dat ik rook. Terwijl ik dat al vijf jaar doe.
4. … voor alle volgespoten sokken die je hebt moeten wassen toen ik net had uitgevonden waar mijn piemel zat.
5. … voor die ene keer dat ik kneiterzat thuiskwam van een feestje en toen over het tapijt heb gekotst. 
6. … voor alle keren dat jullie dachten dat ik bij vriend(inn)en sliep, maar eigenlijk bij mijn toenmalige schatje in bed lag.
7. … dat mijn hoofd al enorm was tijdens mijn geboorte en jij daardoor nu een flubberende hamportemonnee tussen je benen hebt zitten.
8. … voor alle keren dat je mijn kamer opruimde en mijn prullenbak vol zat met stinkende zaad-tissues en condooms.
9. … voor alle keren dat ik stiekem uit mijn raam heb zitten blowen.
10. … dat ik heel vaak je push-up bh’s en strings heb gejat. En hier toen tof mee ging doen op school. Iedereen was wel jaloers.
11. … dat ik een keer mijn sleutel was vergeten en ik toen met mijn dronken kop een raampje heb ingetikt. 
12. ... dat je mijn verjaardagsfeest moest afkappen omdat ik projectiel over alles heen kotste omdat ik dacht dat ik vet veel kon drinken.
13. … dat ik nooit de prullenbak van het toilet wilde verschonen. Ook al zat die vol met mijn eigen maandverband en tampons.
14. … dat ik toch met de mensen om bleef gaan waar jij me voor waarschuwde.
15. … dat jij me altijd weer op moest komen halen als ik je dronken belde.
16. … dat ik soms niks van jouw heerlijke eten op at waar je zoveel tijd in had gestoken. Ik weet nu wat xtc met je eetlust doet.
17.  … voor alle keren dat het huis trilde van mijn harde muziek.
18. ... dat ik op vakantie altijd alleen maar met mijn vrienden wilde chillen en ging zeiken als ik mee moest naar musea en grotten enzo.
19. … dat ik was geschorst omdat ik op het schoolplein had geblowd.
20. … voor die ene keer dat ik per ongeluk een dickpic opende toen ik je iets wilde laten zien.
21. … dat ik naar huis gestuurd werd van een schoolfeest omdat ik vet dronken was.

En jouw eigen lijst is vast nog een stuk langer! Waar moet jij nog sorry voor zeggen? Laat het ons in de comments weten en zeg ook direct even sorry tegen je moeder!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.