Sfeerfoto van Pauw en Witteman
Pauw en Witteman
Pauw en Witteman

De historische dagelijkse talkshownpo1

De historische dagelijkse talkshow
Pauw en Witteman

Pauw & Witteman

16 mei 2014
Nog zeven dagen en dan mag Nederland naar de stembus voor de Europese verkiezingen. In Pauw & Witteman debatteren met PvdA-lijsttrekker Paul Tang en VVD-lijsttrekker Hans van Baalen over werk, veiligheid en geld. Zo stelt de PvdA dat landen die een hogere werkloosheid hebben dan 5% uitstel moeten krijgen om aan 3%-norm te voldoen. Wat vindt Van Baalen van het plan?

Veel rumoer rondom d film over Dominique Strauss Kahn. Het filmfestival van Cannes weigerde Welcome to New York. Toch gaat hij vannacht in premire. Filmkenner van NRC Handelsblad Joyce Roodnat en Frankrijk-correspondent Stefan de Vries verklaren de ophef.

De keuze voor Qatar als organisator van het WK in 2022 lag al langer onder vuur, maar FIFA-voorzitter Sepp Blatter doet daar nog een schepje bovenop. Hij heeft in een interview met de Zwitserse omroep RTS toegegeven dat de keuze voor Qatar een fout is geweest: "Natuurlijk was het een fout, maar er worden veel fouten gemaakt in het leven." Vanavond spreken we erover met sportjournalist Barbara Barend en analist Jan van Halst.

Populair bij BNNVARA