De historische dagelijkse talkshow

Pauw & Witteman

16-05-2014
Nog zeven dagen en dan mag Nederland naar de stembus voor de Europese verkiezingen. In Pauw & Witteman debatteren met PvdA-lijsttrekker Paul Tang en VVD-lijsttrekker Hans van Baalen over werk, veiligheid en geld. Zo stelt de PvdA dat landen die een hogere werkloosheid hebben dan 5% uitstel moeten krijgen om aan 3%-norm te voldoen. Wat vindt Van Baalen van het plan?

Veel rumoer rondom d film over Dominique Strauss Kahn. Het filmfestival van Cannes weigerde Welcome to New York. Toch gaat hij vannacht in premire. Filmkenner van NRC Handelsblad Joyce Roodnat en Frankrijk-correspondent Stefan de Vries verklaren de ophef.

De keuze voor Qatar als organisator van het WK in 2022 lag al langer onder vuur, maar FIFA-voorzitter Sepp Blatter doet daar nog een schepje bovenop. Hij heeft in een interview met de Zwitserse omroep RTS toegegeven dat de keuze voor Qatar een fout is geweest: "Natuurlijk was het een fout, maar er worden veel fouten gemaakt in het leven." Vanavond spreken we erover met sportjournalist Barbara Barend en analist Jan van Halst.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.