Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

23-11-2015
Het is de afgelopen dagen onrustig in Brussel en het dreigingsniveau is nog op zijn hoogst. Tot nu toe 21 aanhoudingen, terwijl Abdeslam nog vrij rondloopt. Hoeveel meer moeten er nog opgepakt worden voordat het weer veilig is in Brussel? En hoe is het nu voor de inwoners om te wonen in Brussel? Vanavond praten we erover met Bilal Benyaich.

Extreem veel neerslag, overstromingen n tropische temperaturen: als we niet snel ingrijpen is dit volgens de KNMI over vijftig jaar de werkelijkheid. In aanloop naar de mondiale klimaattop in Parijs blikken wij vooruit met Groenlinks-leider Jesse Klaver en PvdA-leider Diederik Samsom: welke maatregelen moeten er volgens hen op de klimaattop genomen worden om dit doemscenario van de KNMI te voorkomen?

De Schrikkelkalender 2016 is een feit! Nu het einde van 2015 in zicht is, is het weer tijd voor een nieuwe kalender. Genspireerd door de Bescheurkalenders van Van Kooten en de Bie sloegen Fedor van Eldijk en Ronald Snijders de handen ineen. Het resultaat: een kalender die bol staat van verhalen, dialogen, handige tips, krantenberichten n nieuwe alfabetweters. Met cabaretier Ronald Snijders praat Pauw vanavond onder andere over deze bijzondere kalender.

Als er iemand is die alle hoogte- en dieptepunten in de liefde heeft ervaren dan is het Tante Es wel! In de flossy 'Liefde bekeken op een andere bril bundelde het alter-ego van Jrgen Raymann al haar liefdeservaringen. Tips over daten en seks wisselen elkaar af met bijzondere pozie. Maar liefde gaat natuurlijk door de maag en daarom heeft Tante Es ook haar eigen kookboek. Vanavond geeft tante Es haar geheime recept voor de liefde.

De 7-jarige Ethan beleefde zijn finest moment: hij mocht het volkslied zingen voor aanvang van een grote honkbalwedstrijd in Australi, maar op het moment suprme kreeg hij de hik. De vraag van vandaag: bij wie haperde zijn fysiek nog meer op het moment suprme?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.