Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vijf hoofdrolspelers over 'Penoza: The Final Chapter'

26-11-2019

Na vijf zenuwslopende seizoenen van Penoza kunnen we opgelucht ademhalen: de zwarte weduwe leeft. Na twee jaar geeft ze dan eindelijk een teken van leven. In de film Penoza: The final Chapter zien we dat drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan.

Hoofdrolspelers Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Raymond Thiry, Niels Gomperts en Stijn Taverne vertellen over het succes van Penoza.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.