Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

700.000 Nederlanders met schulden: Dennis van den Burg, Jan Haneman, Martine Nijkamp en Rami doen hun verhaal

10-10-2019
Er zijn 700.000 Nederlanders met problematische schulden. Cijfers die al jaren op grote media-aandacht kunnen rekenen. Zo werd in 2016 bekroonde tv-serie Schuldig uitgezonden, en besteedden we in Pauw aandacht aan werkende armen die schulden altijd boven het hoofd hebben hangen. Donderdag debatteerde de kamer opnieuw over deze problemen, maar zijn er inmiddels dingen veranderd? Aan tafel Dennis van den Burg uit de serie ‘Schuldig’, die jarenlang vocht tegen een eindeloze stoet schuldeisers en deurwaarders. Hoe is het nu met hem? Martine Nijkamp en Jan Haneman zaten vorig jaar bij PAUW aan om over hun erbarmelijke financiële situatie te praten, schuiven Martine en Jan nogmaals aan. Ze werden meermaals uitgenodigd in Den Haag, heeft de politiek geluisterd?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.