Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

10-04-2017
Het aantal verkeersboetes stijgt enorm. Volgens justitie vanwege meer en betere controles, maar de politievakbond vindt dat er sprake is van een verkapte vorm van belasting betalen. Voorzitter Geert Priem zit aan tafel. * E-nummers, kant- en klaar maaltijden en conserveermiddelen maken ons leven beter. Dat stelt microbiologe en columniste Rosanne Hertzberger in haar nieuwste boek Ode aan de E-nummers. * Abdi Nageeye mag zich vanaf zondagmiddag de snelste Nederlander ooit in de marathon van Rotterdam noemen. Maar hij is nog lang niet tevreden, hij wil de beste Nederlandse marathonloper worden. Adbi zit aan tafel bij Pauw. * AT5 bestaat deze maand 25 jaar. Jeroen Wollaars, Mariëlle Tweebeeke, Merel Westrik en Sacha de Boer begonnen hun carrière bij AT5 en zijn te gast.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.