Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Teun van de Keuken: hoe slaafvrij is Tonys Chocolonely?

12-04-2016
Chocolade met popcorn discodip, sinaasappel rozemarijn en de knaller karamel zeezout in de oranje wikkel. Overmorgen komt de documentaire Tony: van chocoladecrimineel tot wereldverbeteraar uit. Tonys Chocolonely is een Nederlands chocolademerk dat bekend staat om originele smaakcombinaties en streeft naar 100% slaafvrije chocolade. Het merk ontstond naar aanleiding van een onderzoek van het televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde, in 2001. De conclusie van het programma was dat geen enkele chocoladefabrikant slaafvrij is. De makers besloten daarom hun eigen slaafvrije chocolade te produceren. Hoe slaafvrij is Tonys Chocolonely anno 2016? We hadden het hierover met de godfather van het chocolademerk: Teun van de Keuken. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.