Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

30-09-2014

De politie is bezig met een onderzoek naar de afpersing en bedreiging van de bekendste media-familie van Nederland. John de Mol wordt afgeperst en Linda de Mol en haar gezin worden zwaar bedreigd. Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan deze zaak en schakelt het publiek in om de mogelijke dader te achterhalen. Ex-politieman en televisiebekendheid Klaas Wilting praat met Pauw over deze opmerkelijke zaak.


Vorige week startte de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York. En van de onderwerpen is de Ebola crisis. Minister van Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen, is net terug uit New York waar ze met alle wereldleiders sprak over Ebola. 


Vandaag beslist het gerechtshof uit Amsterdam of de verklaringen van kroongetuige Fred Ros worden toegelaten in het liquidatieproces Passage. Justitie hoopt met deze nieuwe kroongetuige de veronderstelde opdrachtgevers van de liquidaties als Dino Soerel en Ali A. ook veroordeeld te krijgen. De advocaat van Dino Soerel en Ali A.,  strafrechtadvocaat Nico Meijering, vertelt vanavond bij Pauw wat de beslissing van het gerechtshof betekent. 


Donderdag 2 oktober is het 25 jaar geleden dat commercile televisie werd gentroduceerd in Nederland. Hoe werd het slecht bekeken RTL-Vronique n van de grootste zenders van Nederland en wat betekende de komst van commercile televisie voor het Nederlands televisielandschap? Jeroen praat er over met oud-RTL coryfeen Hans van der Togt en Bert van der Veer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.