Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

17-11-2014
Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp licht vandaag de stand van zaken toe van de bijdragen aan de missie boven Irak waar Nederlandse F-16s de afgelopen weken bommen hebben gegooid. Vanavond reageert Middendorp in Pauw.

Ali B Bekend(t) vanavond bij Pauw. Zijn theatervoorstelling met deze gelijknamige titel gaat wegens succes opnieuw in reprise. Want Ali wil nog veel meer weten van zijn publiek. Op het toneel laat de rapper zien hoe je elkaar echt leert kennen. Met Jeroen bespreekt hij welke rol hem het beste past: de rapper, de entertainer, het jurylid of toch de jonge vader?

De Tweede Kamer debatteert morgen met staatssecretaris van Rijn over de zorg in verpleeghuizen. Otwin van Dijk en Fleur Agema, woordvoerders zorg van de PvdA en PVV debatteren er vanavond vast over bij Pauw. Van Dijk (PvdA) wil onder meer zorg dicht bij mensen organiseren, zorgverleners die midden in de samenleving staan en mensen thuis kunnen helpen. Agema (PVV) vindt echter dat verzorgingshuizen moeten blijven bestaan om te voorkomen dat ouderen thuis verkommeren en vereenzamen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.