Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Pauw

9 mrt 2015
Schrijvers Ronald Giphart en Bart Chabot gaan weer de theaters in. Bijna zes na jaar het overlijden van hun vriend Martin Bril pakken ze de draad weer op onder de naam Trio Giphart & Chabot. Het theateravontuur gaat woensdag 11 maart van start. Wat zij gaan doen en hoe de geest van Bril in de shows blijft, vertellen ze in Pauw.

Machinisten en conducteurs zijn het zat om uitgescholden en mishandeld te worden. Door het hele land was er daarom vanochtend getoeter van treinen te horen. Directe aanleiding is het geweld tegen een conductrice in de trein van Schiphol naar Hoofddorp, vorige week. Vanochtend ging het weer mis en liep een conducteur een bloedneus op door een boze passagier. Volgens de NS is het geweld de laatste tijd toegenomen en wordt er gemiddeld twee keer per dag geweld gebruikt tegen het personeel. Machinist Jos van der Veen is initiatiefnemer van het toeterprotest en schuift vanavond samen met hoofdconducteurs Iloyka en Bram aan.

Populair bij BNNVARA