Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

22-05-2015
Van architect tot zorgwoordvoerder van de PVV: Fleur Agema schreef er het boek Verzilveren. Excellente zorg voor minder geld over, dat morgen verschijnt. Wat gaat er mis in de zorg? Vanavond in Pauw een gesprek met Fleur Agema. Over haar werk, haar motivatie voor de politiek en hoe haar werk veranderd is sinds de geboorte van haar dochter.

Het is Indiana Jones in de lage landen. Kunstdetective Arthur Brand wist de afgelopen maanden dankzij een heimelijke undercover-operatie tientallen verloren gewaande kunstobjecten op te sporen. Al deze kunstwerken hebben n ding gemeen: ze werden gemaakt in Nazi Duitsland. Veelal in opdracht van Hitler zelf.

Beatrice de Graaf en Daan Weggemans spraken met ex-terroristen voor hun boek Na de vrijlating. Waar lopen zij tegenaan, kom je ooit af van het stigma terrorist en is er nog een plek voor jou in de Nederlandse samenleving? Vanavond vertellen beide onderzoekers over hun persoonlijke gesprekken met jihadisten en hoe groot de kans is op draaideurjihadisten.

Het is weer vrijdag! Hoog tijd om vanavond de week door te nemen met cabaretier Dolf Jansen! Wat viel hem op deze week?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.