Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Win het boek 'Wedden dat het lekker is!' van Wilfred en Lili Genee

19 okt 2015
  •  
leestijd 1 minuten
boek
Door goed te eten word je groot en sterk. Wanneer je dat als ouder tegen je kinderen zegt, dringt het waarschijnlijk niet zo door. Maar wat als wereldsterren Zlatan Ibrahimović, Klaas-Jan Huntelaar, Davy Klaassen en Marko Vejinovic dat zeggen? Dan is het opeens waarheid! Topchefs zoals Robert Kranenborg, Jamie Oliver, Ramon Beuk en Pierre Wind hebben op verzoek van Wilfred en Lili Genee de favoriete gerechten van voetballers op geheel eigen wijze bereid. Daarnaast zijn er tal van interviews met voetballers die uitleggen waarom goede voeding zo belangrijk is. Bedoeld om ouders én kinderen te inspireren om een bewuster voedingspatroon aan te nemen. Wedden dat het lekker is!

Wij mogen enkele exemplaren van het boek van Lili en Wilfred Genee weggeven. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je antwoord geven op de volgende vraag: hoe heette het vorige boek dat het duo schreef? Vul daarvoor onderstaand formulier in. Reageren kan tot 30 oktober 2015. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.