Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

27 nov 2017
  •  
leestijd 1 minuten
image001
Imanuelle Grives
Imanuelle Grives is voor een nieuw seizoen van het EO-programma ‘The Homeless Experience’ helemaal op zichzelf aangewezen, als ze zich als dakloze drie weken lang moet zien te redden.
Joost Luiten 1 december
Kan de legendarische topgolfer Tiger Woods weer de top halen, na een roerige periode vol blessureleed? Golfkampioen  Joost Luiten  was vrijdag bij ons te gast.
Ronnie Flex en Hef
Hiphop is de grootste muziekstroming van het moment.  We praten met r appers  Ronnie Flex  &  Hef  over hun succes; op Spotify en YouTube halen hun hits miljoenen streamings en views.  
Lucille Werner 1 december
Het zoveelste rapport stelt dat gehandicapten onvoldoende kunnen deelnemen aan de samenleving. Wat moet er anders?  Lucille Werner reageert bij Pauw .
Charles Groenhuijsen 1 december
Michael Flynn, de voormalig veiligheidsadviseur van Donald Trump, heeft bekend te hebben gelogen tegen de FBI in het Rusland-onderzoek. Het is een enorme doorbraak in het onderzoek dat wordt geleid door speciaal aanklager Robert Mueller. Charles Groenhuijsen denkt dat dit ook grote gevolgen kan hebben voor Donald Trump.

Meer over: