Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

28 nov 2017
  •  
leestijd 2 minuten
28 november 2017
OML 28 november
Jong, in de kracht van je leven, en dan… Wat als je opeens te horen krijgt dat je dood gaat? En snel ook?
Donderdag begint het zevende seizoen van Over mijn Lijk . Een programma over jongeren die niet lang meer te leven hebben. Met presentator Valerio Zeno , hoofdpersoon Tom en nabestaande Lisette praten we over het nieuwe seizoen. Ook blikken we terug op voorgaande seizoenen met Mehtap, Lennard en Erik. Mehtap was 14 toen ze meedeed en had een ruggenmergtumor. Het leek heel slecht met haar te gaan, maar inmiddels is zij aan een studie Rechten begonnen en richt ze zich op de toekomst. Erik en Lennard waren vorig seizoen te zien. Erik verloor zijn vrouw Eveline op 33-jarige leeftijd. Lennard van 15, verloor vorig jaar zijn moeder Ariejanne.
Onno Hoes 28 nov
Drie jaar geleden kwam Onno Hoes als burgemeester van Maastricht onder vuur te liggen nadat er compromitterende foto’s van hem verschenen. Hij nam gedwongen afscheid als burgemeester. Maar hij is terug in zijn geliefde ambt, als waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer.
Jan hein kuijpers template
Dinsdag was de pro formazitting in de zogenaamde 'vergismoord' waarbij de 31-jarige dj Djordy Latumahina werd geliquideerd.
Het ging in de rechtbank onder meer over de undercover-actie die het Openbaar Ministerie inzette om deze moord na ruim een jaar op te lossen. De politie vermomde zich als leden van een Molukse motorbende om een getuige tot praten aan te zetten.
Jan-Hein Kuijpers , advocaat van Djurren W., de vermoede chauffeur van de schutters, vindt dat met deze opsporingsmethode een grens is gepasseerd.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA