Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

23 nov 2017
  •  
leestijd 1 minuten
uitzending template 23-11
Guus Meeuwis 23 november
Guus Meeuwis viert december met zijn show  Groots met een zachte G . Na het succes van vorig jaar keert Guus terug in de Ziggo Dome om daar met Sinterklaas, Kerstman en diverse artiesten een bijzonder feest te maken. Bij Pauw blikt hij terug op 2017, het jaar dat hij voor het eerst op Pinkpop stond, maar ook het jaar dat er een terreurdreiging was bij zijn optreden in Eindhoven en het jaar dat zijn zin ‘ Het is een nacht die je normaal alleen in films ziet’  is opgenomen in de dikke Van Dale.
De film wonder
Vandaag is de film Wonder in première gegaan met Julia Roberts en Owen Wilson in de hoofdrol. Zij zijn de ouders van August die het Treacher Collins syndroom heeft, een zeldzame aangezichtsaandoening, die erfelijk is. Marjet Hulshoff en Arnoud Heinen hebben zelf ook Treacher Collins en vertellen vanavond hoe het is om te leven met een ander uiterlijk.
Appen achter het stuur
Voormalig landelijk verkeersofficier van justitie  Koos Spee en Frank Frijns .
angela de jong 23-11
Columniste en tv-recensent van het Algemeen Dagblad Angela de Jong praat ons vanavond bij over het pleidooi van het AD om een Sinterklaasbestand in te stellen: waarom het Zwarte Pietendebat tot 6 december moet worden stilgelegd.

Meer over: