Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

15 nov 2017
  •  
leestijd 2 minuten
image001
Charles Groenhuijsen 15 nov
Journalist Charles Groenhuijsen heeft een nieuw boek geschreven,  Optimisten hebben de hele wereld.  Waarom schrijft deze doorgewinterde journalist een boek over positiviteit en keert hij zich tegen pessimistische journalistiek? Het antwoord vanavond bij Pauw!
Deaf Child
Op documentairefestival IDFA gaat morgen 'Doof Kind' ( ‘Deaf Child’ ) in premiere. Regisseur  Alex de Ronde maakte deze film over de opvoeding van zijn dove zoon Tobias, over de (soms absurde) problemen waar ze tegenaan liepen, hoe horenden omgaan met doven en andersom, en de rol van gebarentaal daarbij. Alex en Tobias schuiven vanavond aan.
Brinkman en Tuitert
Tweevoudig Olympisch Kampioen hockey  Jacques Brinkman  roept in zijn column  in de Telegraaf op doping vrij te geven voor topsporters. Volgens hem is dat de enige manier om zeker te zijn van 100 procent fair play . Olympisch Kampioen schaatsen  Mark Tuitert  is het daar niet mee eens en gaat bij Pauw met Brinkman in discussie.
Wouter de Winther 15 november
Wouter de Winther  is bij ons te gast over het debat in de Tweede Kamer over de dividendbelasting.
Beckerman & Heite
SP-kamerlid Sandra Beckerman en de Groningse Annemarie Heite zijn vanavond te gast bij Pauw over de uitspraak van de Raad van State, waarmee twee gaswinningsbesluiten worden vernietigd.

Populair bij BNNVARA