Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

24 okt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
woensdag bij pauw
Hans Wiegel 25 oktober
26 oktober wordt de ministerploeg voor kabinet Rutte-III beëdigd door de koning. Oud-minister en vicepremier Hans Wiegel maakte 40 jaar geleden zelf de gang naar de koningin. Bij  Pauw  deelt hij een aantal tips voor de nieuwe ministerploeg. 
Dave en Hadewych 2
In het vierde seizoen van Maestro neemt een groep van acht bekende Nederlanders het dirigeerstokje in de hand. Zonder enige dirigeerervaring gaan de deelnemers aan de slag met een aantal klassieke en populaire stukken. Op de bok moet het orkest in goede banen geleid worden voordat de jury ze streng maar rechtvaardig beoordeeld. Bij ons vertellen zangeres en actrice  Hadewych Minis en Dave von Raven, zanger van The Kik , over hun deelname.
Alecto JA1
De jongens uit de A1 van hockeyclub  L.S.C. Alecto uit Leiderdorp zijn terug uit India voor de opnames van een Bollywood-film.
de gelder en schoenmakers
Ingrid dacht in Australië de liefde van haar leven te hebben ontmoet, trouwde en kreeg een kind. Maar al snel werd ze het slachtoffer van huiselijk geweld. Na de zoveelste mishandeling was de maat vol en besloot ze van haar man te scheiden. Nu ze weer in Nederland woont heeft hij haar aangeklaagd voor kinderontvoering en wordt hij door de rechter in het gelijk gesteld. Samen met familie, en advocaat  Jack Schoenmakers is Ingrid een  petitie gestart om uitzetting van haar eenjarige dochter Femke te voorkomen.
template kok
Robin Kok heeft Cystic Fibrose, oftewel taaislijmziekte. Hiervoor bestaat een medicijn, echter is dat te duur dat het niet wordt vergoed in het basispakket van de zorgverzekeraars. In  nrc.next  schreef ze in een ingezonden brief dat ze het beleid van Edith Schippers snapt. Echter, op de valreep besloot de demissionair minister van Volksgezondheid het dure medicijn Orkambi toe te voegen aan het basispakket. Vanavond is Robin Kok te gast om deze nieuwe ontwikkeling te bespreken.

Meer over: