Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

19 okt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
donderdag bij pauw
B
Voor het eerst staan een man en een vrouw samen op het podium om tijdens een oudejaarsconference het jaar door te nemen. Aan tafel vertellen Louise Korthals  &  Dolf Jansen  over hun voorstelling Omdat we het waard zijn  en hun bijzondere samenwerking.
janny en robert
Janny van der Heijden  en  Robèrt van Beckhoven  vormen al vijf seizoenen lang de strenge maar rechtvaardige jury van Heel Holland Bakt . Met de vorige aflevering behaalde de Omroep MAX een record met meer dan drie miljoen kijkers. Aanstaande zondag zijn we alweer toe aan de finale; de spannendste tot nu toe. Niet eerder lag het niveau van de finalisten zo dicht bij elkaar als dit jaar. Met Janny en Robèrt praten we over het succes van  Heel Holland Bakt en blikken we vooruit op die ontknoping.
saskia noort & joyce roodnat donderdag 19 oktober 2017
Vrouwen delen massaal hun ervaringen met seksueel geweld en seksuele intimidatie onder de hashtag #metoo. Schrijfster  Saskia Noort  schreef erover in de Volkskrant journaliste  Joyce Roodnat  in NRC Handelsblad Bij  Pauw  vertellen ze over de schaamte, het machtsmisbruik en hun eigen schuldgevoel na jaren van zwijgen.
Template Silvis
Afgelopen december werden in de woning van Jaouad A. een automatisch wapen en zwaar vuurwerk aangetroffen. Op de computer van A. werden filmpjes van IS gevonden en in opgenomen gesprekken zou hij met vrienden hebben gesproken over het plegen van aanslagen. De 31-jarige Rotterdammer is aangehouden op verdenking van het plannen van een terreuraanslag. Vandaag eiste het OM acht jaar cel tegen A. Strafrechtadvocaat  John Silvis is te gast om de zaak van zijn cliënt te bespreken.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA