Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

  •  
18-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
woensdag bij pauw 18-10
Ela Hutten 18 oktober 2017
Zwemster  Ela Hutten  is een uitzonderlijk goede en gedreven zwemster, al op jonge leeftijd. Haar coach is haar baken. Hij traint haar, hij bereidt haar voor op wedstrijden — en misbruikt haar tussen haar twaalfde tot haar veertiende. Ela schreef er een boek over, getiteld Onder water. Aan tafel bespreekt ze haar boek.
aaf brandt corstius 18 oktober 2017
Schrijver en columnist  Aaf Brandt Corstius  is sinds kort een veertiger. Dat vindt ze geen enkel probleem, sterker nog: ze geniet ervan. Aaf is tevreden met de sleur van haar leven. Haar motto: er gaat niets boven een gewone dag. Zeker als ze op zo’n dag de tijd heeft om te tuinieren of aan yoga te doen.
Marlou van Rhijn 18 oktober
Paralympisch medaillewinnaar Marlou van Rhijn heeft een missie: zo veel mogelijk kinderen aan het sporten krijgen. Ongeacht of ze een amputatie hebben ondergaan. Dinsdag gaf ze het startschot voor Project Blade . Samen met Zilan, die al een blade heeft, praat ze over het project
Vader Sharleyne en Sebas Diekstra
Na ruim twee jaar knokken kwam dinsdag eindelijk de verlossende boodschap voor vader Victor Remouchamps. Zijn ex-vriendin is aangehouden. De vrouw wordt verdacht van moord dan wel doodslag van haar dochter Sharleyne. Ze zou haar 8-jarige dochtertje, in juni 2015, van een flat hebben gegooid. Victor heeft het al die tijd geroepen. In maart van dit jaar legde het Gerechtshof in Leeuwarden het Openbaar Ministerie op het onderzoek te heropenen. Bij Pauw , Victor Remouchamps en zijn advocaat Sébas Diekstra .
wouter de winther 18 oktober 2017
Met Wouter de Winther , politiek commentator bij de Telegraaf , bespreken we de verdeling van de ministerposten in kabinet-Rutte III.