Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

  •  
16-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
image002
Daphne Deckers
Daphne Deckers schrijft het essay voor de Maand van de Spiritualiteit  2018, getiteld Sterrenstof .
Kasper van Kooten, Herman Koch en Arjen van der Grijn
Grimeur   Arjen van der Grijn vierde zondag zijn 50-jarig jubileum. Zonder Arjen geen Vieze Man, geen Walter de Rochebrune, geen Dierenwinkel, geen Debiteuren/Crediteuren, geen Sinterklaas, geen Toscane, geen Klokhuis. Over de legendarische types die hij vormgaf, schuift Van der Grijn vanavond aan met  Herman Koch (Jiskefet) en Kasper van Kooten .
Abdi Nageeye 16 oktober 2017
De 28-jarige marathonloper Abdi Nageeye heeft zondag een nieuw Nederlands record gelopen op de marathon van Amsterdam. H et tien jaar oude record stond op naam van Kamiel Maase. De klok stond stil op 2.08.16. Maase deed er in 2007 vijf seconden langer over. 
wouter de winther
Na de presentatie van het coalitieakkoord is men in Den Haag druk bezig met het selecteren van de toekomstige bewindslieden. Wouter de Winther , chef politiek van De Telegraaf, kent al een aantal namen en praat ons bij.
Hol
Jeroen Hol is ondernemer in Den Dolder. Hij is secretaris van de ondernemersvereniging en spreekt zich uit over de kliniek waar Michael P. vastzat.

Meer over dit onderwerp