Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

12 okt 2017
  •  
leestijd 1 minuten
vrijdag bij pauw
brusselmans template
Het is een bijzonder jubileumjaar voor de Vlaamse schrijver Herman Brusselmans . Hij werd deze week zestig, is al dertig jaar professioneel schrijver en onlangs verscheen zijn 75ste roman  Hij schreef te weinig boeken.
Brusselmans wordt in de literaire wereld verguisd en verafgood maar is tegelijkertijd één van de bestverkopende Vlaamse schrijvers.
freriks template
Oktober is de Maand van de Geschiedenis , een maand vol lezingen en exposities. Bij Pauw schuift deze maand geregeld een gast aan om te praten over zijn of haar persoonlijke band met historische feiten en figuren. Philip Freriks trapt af over zijn ontmoeting met Napoleon.
Wilfred Genee 13 oktober 2017
Op het Televizier-Gala 2017 is Wilfred Genee donderdagavond gekroond tot beste presentator, hij won de Zilveren Televizier-Ster.
Neelie
Na de presentatie van het coalitieakkoord is men in Den Haag druk bezig met het selecteren van de toekomstige bewindslieden. Voor formateur Mark Rutte is de man/vrouw-verdeling secundair. Neelie Kroes is het daar niet mee eens. Zij wil dat de helft van het kabinet vrouw is.
Lydia
De petitie die Lydia startte na de dood van Anne Faber is al meer dan 200.000 keer getekend. De moeder van drie dochters eist een onderzoek, omdat ze vindt dat het rechtssysteem hard heeft gefaald in de zaak van Michael P. Ze geeft toelichting.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA