Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

5 okt 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Unknown
muziek pauw donderdag 5 oktober 2017
Tijdens het Weekend van de Wetenschap op 7 en 8 oktober is er aandacht voor de rol die muziek speelt bij de ontwikkeling van de hersenen. Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder en zangeres Giovanca geven samen alvast een voorproefje van het minicollege ‘Muziek en je Brein’. Wat gebeurt er in onze hersenen waardoor muziek ons raakt en verdrietig maakt of juist een verliefd gevoel geeft?
jan de hoop JUIST
RTL-nieuwslezer Jan de Hoop  gaat de strijd aan tegen de plannen van Schiphol om Lelystad Airport uit te breiden. Hij is zelfs een petitie gestart en vindt dat politiek Den Haag een enorme fout maakt en geen rekening houdt met bezorgde bewoners.
japke d. bouma
Ga lekker zélf in je kracht staan  is het nieuwste boek van NRC-columniste  Japke-d. Bouma over jeukwoorden en kantoorclichés. Over staand vergaderen, papa-dag, zelfsturende teams, bila’s, trila’s en ergerlijke managementquotes als ‘succes is een werkwoord’. Krijgt u al jeuk?
staking

Meer over: