Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

28 sep 2017
  •  
leestijd 1 minuten
vrijdag 29 sep
Dorian 29 september 2017
Tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe schuift vanavond aan bij Pauw . Hij heeft aangekondigd door te willen gaan tot de Olympische Spelen in Tokyo 2020, maar wel op zijn eigen manier: minder wedstrijden en meer tijd voor zijn gezin. Hoe gaan de komende drie jaar er voor Dorian uitzien? En wat kan hij ons nu al vertellen over de plek waar straks in 2020 de Nederlandse Olympiërs neerstrijken?
image001 (1)
De film Brimstone van regisseur Martin Koolhoven  en producent Els van der Vorst won vanavond een Gouden Kalf in de categorie Beste Film. Koolhoven won ook een Gouden Kalf voor Beste Regisseur. In totaal wist de film maar liefst zes van de negen nominaties te verzilveren.
Nielson 29 september
Na zestien jaar roken vindt Nielson  het wel welletjes. Hij stopt. En als ambassadeur van Stoptober roept hij andere rokers op hetzelfde te doen. Een maand lang geen sigaret opsteken. Gaat ’t hem lukken?
Gerdi en Jort 29 september
Scholieren moeten minstens één keer tijdens hun schooltijd het Rijksmuseum en de Tweede Kamer bezoeken. Dat hebben de onderhandelaars van de VVD, CDA, D66 en ChristenUnie afgesproken. Maar wat zouden scholieren nog meer moeten zien? Wat is volgens Gerdi Verbeet en Jort Kelder verplichte kost op school?
Xander template
Politiek verslaggever Xander van der Wulp  bespreekt vanavond bij ons de suggestie van vice-premier Lodewijk Asscher dat minister van Defensie Jeanine Hennis moet aftreden. 

Meer over: