Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

21 sep 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
donderdag-21-september
Marianne Thieme
Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) is de vierde fractievoorzitter die in onze rubriek Algemene Beschouwingen haar aanbevelingen doet voor het nieuwe politieke jaar.
Yvette van boven en Astrid Joosten
Op 24 september kiest Duitsland een nieuw parlement. Deze week besteedt  Pauw volop aandacht aan onze buren. In de uitzending onthullen tv-kok Yvette van Boven en wijnkenner Astrid Joosten de best bewaarde geheimen van de Duitse keuken. Voorbij de clichés van curryworsten en literpakken Liebfraumilch, dienen Astrid en Yvette het lekkerste uit Duitsland op.
Jessica Villerius 21 september 2017
Documentairemaker  Jessica Villerius  is te gast samen met familierechercheur Ed Albersen. Hij is te zien in De Familierechercheur , een zesdelige documentaireserie van BNNVARA. Waar de familierechercheurs normaal gesproken een absolute vertrouwensfunctie hebben, praten zij nu voor één keer en met volledige medewerking van de nabestaanden over de zaak die op hen de meeste indruk heeft gemaakt.
Het instituur met Van Deudekom en Urgert
Joep van Deudekom en Rob Urgert  zijn te gast bij Pauw om te praten over hun programma Het Instituut , waarin zij 100 proefpersonen aan wetenschappelijke experimenten onderwerpen. De reden is zeer feestelijk, want Het Instituut werd bij de uitreikingen van de  Rose d'Or Awards in Berlijn tot het beste format van Europa uitgeroepen!

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA