Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

  •  
20-09-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
woensdag
vincent bijlo woensdag 20 september
Morgen gaat bij het NFF, het Nederlands FilmFestival, de documentaire ‘ Ik hoor alles ’ in premiere. De film is een portret van Vincent Bijlo. Regisseur Floris Alberse volgde de blinde cabaretier Vincent Bijlo (1965) drie jaar lang. Hij laat de kijker ervaren hoe Bijlo de wereld waarneemt en hoe hij omgaat met zijn afnemende gehoor.
Anne-Mar Zwart 20 september 2017
Het EO-programma  Anti Pest Club  is op het prestigieuze Gouden Rozen-festival in Berlijn uitgeroepen tot beste Europese kinderprogramma. In het programma brengt presentatrice Anne-Mar Zwart een bezoek aan basisschoolklassen waar wordt gepest. Deze week is het programma op televisie vanwege de landelijke Week tegen Pesten. Vanavond is Anne-Mar te gast bij Pauw .
juist-dennie-ellen
Komende zondag kiest Duitsland een nieuw parlement. Deze week besteedt Pauw volop aandacht aan onze buren. Vanavond praten Ellen ten Damme , die vaak in Duitsland heeft opgetreden, en Dennie Christian over de grote verschillen in muziek en cultuur tussen Nederland en Duitsland. 
Anita Witzier 20 september 2017
Anita Witzier stopt na 20 jaar als presentatrice van het populaire televisieprogramma   Memories.   "Het is met pijn in het hart maar het is ook mooi." Haar opvolger is Katja Schuurman. Vanavond is Anita Witzier te gast bij   Pauw   en brengen we een ode aan haar 20 jaar bij Memories .
Renske de Greef
HEMA stopt met de geslachtsaanduiding op het etiket van kinderkleding. Schrijfster Renske de Greef voedt haar dochter Boris genderneutraal op en is blij met het initiatief van het warenhuis.