Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

17 sep 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Uitzending bijwonen
Kuzu template
Tunahan Kuzu  (DENK) is de derde fractievoorzitter die in onze rubriek Algemene Beschouwingen zijn aanbevelingen zal doen voor het nieuwe politieke jaar.
Beatrice de Graaf template
Aanstaande zondag zijn er verkiezingen in Duitsland. Merkel zal voor de vierde keer de meeste stemmen krijgen, maar het rechtse Alternative fur Deutschland (AfD) klimt in de peilingen. Beatrice de Graaf, bekend als dé terrorisme-expert van Nederland, studeerde Duits en Geschiedenis in Duitsland en volgt de verkiezingen op de voet.  


Maar liefst een korting van 92 procent op een hoogslaper van 319 euro. Een tikfoutje, het kan gebeuren. Het overkwam Leen Bakker deze zomer. Ruim 600 gedupeerde klanten denken daar anders over, vandaag diende een kort geding. De inzet: een hoogslaper voor 24 euro.
Chizki Loonstein template
Chizki Loonstein staat de gedupeerden klanten bij.
Job Cohen over Eberhard 18-09-2017
Eberhard van der Laan legt zijn taken als burgemeester van Amsterdam noodgedwongen neer. Dat heeft hij maandag in een brief  aan alle Amsterdammers bekend gemaakt. Hij heeft van zijn artsen te horen gekregen dat hij is uitbehandeld voor uitgezaaide longkanker, waarmee hij in januari werd gediagnosticeerd. We praten met oud-burgemeester van Amsterdam Job Cohen over de burgemeester Van der Laan, die hem in 2010 opvolgde.
Katja Schuurman template
Al tien jaar lang zet Katja Schuurman zich in voor (kans)arme ondernemers, wereldwijd. Dat doet zij met haar bedrijf Return to Sender, waarmee ze vakmensen ondersteunt om hun producten hier aan de man te brengen. Hoe ze dat doet, kun je zien in haar nieuwe webserie. Samen met vrienden en familie reist ze daarin naar de armste gebieden ter wereld, om te laten zien wat een helpende hand voor verschil kan maken.
Meer nieuws en achtergronden vind je hier!

Meer over: