Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

15 sep 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template
wouter de winther
De Miljoenennota, die komende dinsdag wordt gepresenteerd, is zoals ieder jaar uitgelekt. Vrijdag had   de Telegraaf  de primeur. In de nota staat onder meer dat het kabinet 270 miljoen euro extra uittrekt voor de salarissen van basisschoolleraren.   Telegraaf -journalist Wouter de Winther praat ons bij.
Kees van Kooten template
‘Karrevrachten Pennevruchten’ heet de vuistdikke bundel met columns, scripts, reclameteksten, lofredes en andere teksten van Kees van Kooten die niet eerder in zijn boeken werden gepubliceerd. In de bundel duiken typetjes op als Koos Koets en De Vieze Man, komt zijn liefde voor taal duidelijk bovendrijven en blijkt hij te hebben gewerkt aan mislukte cursussen en films.
Derk Sauer template
Journalist en uitgever Derk Sauer  richtte 25 jaar geleden de Russische The Moscow Times op. In 2005 verkocht hij de krant, maar sinds deze zomer is hij terug bij zijn jubilerende geesteskind. In onze uitzending blikt hij terug op 25 jaar The Moscow Times.  
Hans Klok template
Hans Klok  is terug in de Nederlandse theaters en   gaat in Duitsland weer met Pamela Anderson optreden. Bij  Pauw  geeft hij alvast een voorproefje.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA