Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

2 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Jeroen Vrijdag
dieren
Wereldwijd daalden de populaties wilde dieren sinds 1970 door de druk van de mens op de natuur met gemiddeld 60 procent. Dat is de conclusie van het Living Planet Report dat het Wereld Natuur Fonds deze week publiceerde. Aan tafel: WNF-ambassadeurs  Loretta Schrijver en  Harm Edens en bioloog Midas Dekkers . Zij maken zich grote zorgen en vertellen over de verdwijning van welke soorten zij het meeste vrezen.
Rivah Op Het Veld
In de wekelijkse tv-rubriek vertelt NOS-sportpresentator Rivkah op het Veld over haar favoriete fragmenten van afgelopen week. Verwacht sport, maar ook muziek, exotische locaties en humor.
koning praat nl met me
Zaterdagavond start de nieuwe taalquiz ‘Praat Nederlands Met Me’ waarin nieuwe vormen van taal zoals straattaal, whatsapp-taal en kantoortaal centraal staan. Cabaretier Martijn Koning is een van de teamcaptains van het programma. Hij is te gast bij ons om te vertellen over het programma, zijn favoriete nieuwe vormen van taal en grootste taalergernissen.
Jan Lammers
Komt de Formule 1 dan eindelijk weer naar Nederland? Vandaag bracht De Telegraaf het nieuws dat alles erop wijst dat Zandvoort vanaf 2020 de Grand Prix mag organiseren. Oud-coureur  Jan Lammers (geboren en woonachtig te Zandvoort) kan niet wachten. Hij leerde racen op het circuit, woont ernaast, kent iedere bocht en komt bij PAUW vertellen waarom we deze kans niet mogen missen.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA