Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

15 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template
Charles Groenhuijsen aankondiging
De eerste maanden van de nieuwe man in het Witte Huis gaan niet van een leien dakje. Donald Trump zou geheime informatie hebben gelekt aan Rusland. Oud-Amerikacorrespondent  Charles Groenhuijsen  vertelt ons er meer over.
wouter de winterh aankondiging
Hoe nu verder met de kabinetsformatie? Is de Christen Unie een optie of misschien toch nog de PvdA? We praten erover met politiek commentator van de Telegraaf  Wouter de Winther .
kenny b jan smit dinsdag 16 mei 2016 JUIST
Jan Smit  over waarom  Kenny B.  misschien wel de Beste Zanger van Nederland is.
marathon tegen kanker kwf
Morgen geeft patholoog Jelle Wesseling  van het Antonie van Leeuwenhoek-ziekenhuis het startsein voor ‘De Marathon tegen Kanker’ waarin vele Bekende en onbekende Nederlanders zich weer gaan inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. En dat is niet voor niets: want Jelle Wesseling start met een baanbrekend kankeronderzoek naar DCIS, een mogelijk voorstadium van kanker. De verwachting dat dit onderzoek ervoor gaat zorgen dat behandelingen in de toekomst kunnen worden aangepast waardoor bij heel veel vrouwen een borstoperatie of amputatie kan worden voorkomen. Ook te gast is Ingrid Smits, zij onderging 8 jaar geleden een borstoperatie en reageert op deze nieuwe ontwikkeling.
pandas
Directeur van Ouwehand Dierenpark in Rhenen  Robin de Lange  en pandaverzorgster Brenda van Ekeren  met een panda-update.
Kijk hier de aflevering van dinsdag 16 mei terug.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA