Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

20 sep 2018
  •  
leestijd 2 minuten
20180920-pauw-solbouzamour_0
Sol Bouzamour
Hij werkte voor een van de grootste exploitanten op de Wallen totdat hij zijn creatieve kant ontdekte. Tijdens een verblijf in de gevangenis kwam hij in aanraking met spirituele leermeesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer. Hij sloeg een andere weg in, begon met schrijven en nu is daar zijn debuutroman ‘Narcissus’. Bij Pauw vertelt  Sol Bouzamour  over opgroeien in Amsterdam-Zuid, constant gediscrimineerd worden vanwege je Marokkaanse afkomst en loskomen van de criminaliteit én van een bekende schrijvende broer.
Louis van Dijk en Cor Bakker
Na een carrière van meer dan een halve eeuw, stopt de 76-jarige  Louis van Dijk  met avondvullende optredens. Van Dijk is een van Nederlands belangrijkste, meest veelzijdige pianisten. De drievoudig Edison-winnaar heeft de Ziekte van Alzheimer. Vorig jaar speelde hij nog in onze speciale uitzending over dementieCor Bakker is al vanaf zijn 11e groot bewonderaar van Louis. Dankzij hem nam Bakker ooit het besluit naar het conservatorium te gaan. Samen schuiven ze aan bij PAUW.
Klaas Dijkhoff 20 sep
Het was een bewogen week voor de fractieleider van de VVD  Klaas Dijkhoff . Aan de vooravond van Prinsjesdag kondigde hij aan dat hij zich uit de katholieke kerk had geschreven en tijdens de eerste dag van de algemene politieke beschouwingen kwam hij onverwacht met stevige plannen die de integratie moeten bevorderen.
template westerveld
Een dramatisch ongeluk vanmorgen op een spoorwegovergang in Oss waarbij een bakfiets vol kinderen door een trein werd gegrepen. Vier jonge kinderen kwamen om, een vijfde kind en de begeleidster raakten zwaar gewond. Programmamaker Kristian Westerveld van Omroep Brabant was als eerste verslaggever ter plekke. Hij is te gast.

Meer over: