Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

5 sep 2018
  •  
leestijd 2 minuten
Bij Pauw 5 september
Kees Jansma over Sneijder
Vandaag is het afscheid van Wesley Sneijder. In al zijn jaren bij het Nederlands Elftal bouwde hij een speciale band op met Kees Jansma . Iedere ochtend dronken ze stipt om half acht koffie. Het nieuws, de bondscoach, de laatste transfers, alles passeerde de revue. Kees Jansma blikt terug op de prachtige carrière van Wesley Sneijder.
Van Bronckhorst foundation
Iedereen kent Giovanni van Bronckhorst als de trainer van Feyenoord. Wat veel minder mensen weten is dat hij zich al jaren met zijn foundation inzet om Rotterdamse kinderen te helpen. In samenwerking met Feyenoord ( en straks de Erasmus universiteit ) worden jaarlijks 600 leerlingen, vaak uit arme wijken, geholpen met rekenen, taal & sport. Dit jaar viert zijn foundation het 10-jarig jubileum! Giovanni van Bronckhorst komt vertellen over dit bijzondere project. En dat doet hij samen met bokstrainer Mano Radema en de 11-jarige Emily Fos.
Gio standbeeld
Gio spreekt
Gio selfie
Pannekoek en JJ van der Wal
Teamcaptains  Peter Pannekoek  &  Jan Jaap van der Wal  binden de strijd aan in een nieuw seizoen van Dit Was Het Nieuws. En ze zijn er klaar voor! En dan is Jaap van der Wal ook nog de nieuwe presentator van het satirische Belgische tv-programma ‘De Ideale Wereld’ (Canvas) dat deze week is begonnen! Genoeg dus om over te praten bij PAUW.
NatalieRighton 5 september
Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken, VVD) moest vandaag diep door het stof, maar hij mag aanblijven als minister. Deze zomer deed Blok opvallende uitspraken tijdens een besloten bijeenkomst voor ambtenaren over de multiculturele samenleving en xenofobie. Politiek journalist van de Volkskrant Natalie Righton volgde het debat. Bij Pauw bespreekt ze de meest opvallende momenten
Uitzending terugkijken? Klik hier!

Meer over: