Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

21 mei 2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
22 mei
Ton van der Ham 22 mei
Zembla journalist  Ton van der Ham heeft een officiële ontzegging ontvangen vanuit het UMC Utrecht. Dit betekent dat Ton een jaar lang niet het ziekenhuisterrein mag betreden en doet hij dat wel, dan wordt hij direct opgepakt. Aanleiding hiervoor is de aanhouding van Ton op 13 april, omdat hij huisvredebreuk zou hebben gepleegd. Een oplopende ruzie tussen een journalist en een woordvoerder van een ziekenhuis.
Ilse de Lange 22 mei
Ilse de Lange  zit al twintig jaar in het vak en dat gaat de zangeres uitgebreid vieren dit jaar. Met een nieuwe plaat én een bijzonder concert in Carré. En dan staat ze in februari ook nog eens, voor het eerst in haar loopbaan, in de Ziggo Dome. Dinsdag bij Pauw vertelt ze er alles over en natuurlijk treedt ze ook op en niet met de minste: Calum Scott!
Choking Challenge
De 15-jarige leerling van het Segbroek College, Clay Haimé overleed afgelopen zaterdag. De ouders zijn ervan overtuigd dat hij meedeed aan een choking challenge op internet. Iedereen is geschokt. Een ambitieuze jongen die wellicht de gevaren onderschatte van een challenge die zich razendsnel verspreid via het internet. Hans Timmermans, de rector van het Segbroek College en specialist Media & Jeugd Liesbeth Hop vertellen er dinsdag over. 
Frits Huffnagel en Boris van der Ham
“Wat een gesol met het hoogste ambt”, luidt de ingezonden brief van onder anderen Boris van der Ham (D66) en Frits Huffnagel (VVD) over de sollicitatieprocedure van de nieuwe burgemeester van Amsterdam. De vacature werd afgelopen vrijdag heropend is omdat er te weinig geschikte kandidaten zouden hebben gesolliciteerd. Daarom pleiten zij voor een gekozen burgemeester en wel direct.
Tom Budgen 22 mei
The Dutch Destroyer noemen ze hem: professioneel worstelaar Tom Budgen. Hij bemachtigde een contract bij de grootste Amerikaanse worstelorganisatie WWE en werd daar als eerste Nederlander ooit kampioen. Dit weekend stond Tom als zijn vaste personage Aleister Black in de ring in de Ziggo Dome, dinsdag schuift hij aan bij Pauw.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA