Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

10 apr 2018
  •  
leestijd 2 minuten
11 april
Teun v/d Keuken 11 april
Hoe oer is oerbrood? Zit er wel ossenstaart in ossenstaartsoep? En, zijn gluten echt zo slecht voor de mens? De Keuringsdienst van Waarde doet al 15 jaar onderzoek naar alles dat los en vast zit, en schept daarmee duidelijkheid in de wereld van voedselmythes.
Vaak komt er wat spraakmakends aan het licht. Met Keuringsdienster van het eerste uur Teun van de Keuken blikken we terug op de hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar.
Onno Hoes en Danny Jacksteit 11 april
Het aantal incidenten waar personen met verward gedrag bij zijn betrokken, neemt enorm toe. Waarom het zo stijgt is tot nu toe geen eenduidige verklaring voor te geven. Dat het anders moet, is duidelijk.
Daarom moeten gemeenten oktober 2018 met een goede aanpak komen. Het schakelteam personen met verward gedrag, onder leiding van waarnemend burgemeester Onno Hoes , kwam vandaag met een tussenbericht:  d e aanpak van gemeenten om personen met verward gedrag te helpen is 'heel mooi op papier, maar eigenlijk nog niet geregeld', maakte het Schakelteam voor personen met verward gedrag vandaag bekend.  
Voorzitter Onno Hoes, van het schakelteam personen met verward gedrag, is bij ons te gast. En hoe kijkt Danny Jacksteit, die eerder bij Pauw zijn verhaal vertelde , naar dit bericht?
Rapper Keizer 11 april
Het is een bijzondere dag voor rapper Keizer. Zijn vriendin is naast de snelweg bevallen van hun zoon Given. "Beste mensen, deze jongen heeft ervoor gekozen om in de waggie eruit te komen", zegt Keizer in  een filmpje op Instagram . Hij vertelt aan tafel bij Pauw over zijn spetterende dag.
Nicolaas plaat
Nicolaas Veul zoekt in zijn nieuwe programma Nicolaas op oorlogspad   het antwoord op de vraag: ‘Wat betekent de Tweede Wereldoorlog oorlog nog anno 2018?’. Hij gaat in vier delen op zoek naar de plek die de oorlog tegenwoordig in onze Nederlandse samenleving inneemt. Hij licht een tipje van de sluier op bij Pauw.
plaat goed
President Trump liet vandaag via Twitter het volgende aan Rusland weten over het vergelden van de gifgasaanval in Syrie: ‘Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” Grootspraak of realiteit? Dat bespreken we met Ruslandkenner Kysia Hekster en Amerikadeskundige Tom Kleijn.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA