Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vanavond bij Pauw

14 apr 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
COMINGUP_TEMPLATE_2016
Waldemar Torenstra vrijdag 14 april 2017
Waldemar Torenstra was afgelopen week in het noorden van Irak, vlakbij het door oorlog verscheurde Mosul. Als ambassadeur van Stichting Vluchteling bezocht hij er verschillende vluchtelingenkampen. Vanavond is Waldemar te gast en vertelt hij ons wat hij heeft meegemaakt. 
Sylvana Simons vrijdag 14 april 2017
Vanavond bij Pauw doet Sylvana Simons voor het eerst haar verhaal over de rechtszaak waarin in  totaal 22 mensen terechtstonden voor bedreiging of belediging van Simons. 
Susan Smit en Marion Pauw vrijdag 14 april 2017
Liefdesverdriet, hoe overleef je het en hoe kom je er sterker uit? Schrijfsters Susan Smit en Marion Pauw spreken erover.
Remco Breuker en Erik Hensel vrijdag 14 april 2017
Erik Hensel , ondernemer en filmmaker, liep deze week de marathon van Pyongyang. Hij is inmiddels terug in Nederland en spreekt erover in de uitzending. Ook te gast: hoogleraar Korea Studies  Remco Breukers . Hij neemt met ons het laatste nieuws door omtrent de spanningen in Noord-Korea.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA