Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

1 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
maandag bij pauw
Haags vuur: Sandra Beckerman 1 mei 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in? Deze keer: SP-Kamerlid Sandra Beckerman .
Peter Pannekoek 1 mei 2017
Afgelopen zaterdag was het White House Correspondents’ Dinner. Voor het eerst in 36 jaar schitterde de president als hoofdgast door afwezigheid. Comedian van  The Daily Show  Hasan Minhaj had de eer om president Donald Trump en de pers te roasten. Cabaretier  Peter Pannekoek  neemt zijn favorieten van de avond door en blikt terug op hoogtepunten van eerdere Correspondents’ Dinners.
Natascha van Weezel en Mano Bouzamour 1 mei 2017
Natascha van Weezel en Mano Bouzamour , de één groeide op in een joods gezin en de ander in een moslimgezin. Natascha heeft voor haar boek  Thuis bij de vijand  onderzocht hoe polarisatie werkt en hoe joden en moslims zich tot elkaar verhouden. Mano was als kind een antisemiet. Hoe kunnen we joden en moslims dichter bij elkaar brengen? 
Gerdi Verbeet 1 mei 2017
Als het aan de voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei  Gerdi Verbeet  ligt wordt Bevrijdingsdag een vrije dag.
Stefan de Vries 1 mei 2017
Journalist  Stefan de Vries  schuift aan bij Pauw.  We praten met hem over de Franse verkiezingsstrijd tussen Marine Le Pen en Emmanuel Macron.   

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA