Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Tim Hofman was het afgelopen jaar het beste op social media

8 jun 2017
  •  
leestijd 2 minuten
TIm Hofman
De Beste Social Awards zijn donderdagavond uitgereikt in Amsterdam. Onder andere Tim Hofman en Arjen Lubach vielen in de prijzen. Tim Hofman won een award in de categorie 'Beste BN'er. De jury oordeelde dat hij het afgelopen jaar 'het beste en sterkst zichtbaar is geweest op social media'.
De Beste Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op de sociale media. De organisatie wil graag het zoeklicht in de digitale chaos zijn, schrijven ze op hun website. Eens per jaar zetten ze al het beste van berichten, makers tot influencers, in het zonnetje tijdens een evenement. Donderdagavond werden de prijzen voor de vierde keer uitgereikt. Dit jaar zijn voor het eerst zakelijke categorieën gescheiden van publiekscategorieën. 
Behalve de beste BN'er is Tim Hofman ook in de prijzen gevallen met het YouTube-kanaal  #BOOS . Naast Tim viel ook Arjen Lubach tweemaal in de prijzen met zijn programma Zondag met Lubach. Hij won in de categorie 'Beste Video' (The Netherlands welcomes Trump in his own words') en 'Beste Inhaker'  (Kamergotchi).
Wat ons betreft is 'De Beste Reactie' één van de leukste categorieën van het prijzenfestival. Hierin worden 'd e meest grappige, gevatte, spitsvondige, verrassende, creatieve burns en reacties van bedrijven en personen op social media', onderscheiden. Hieronder de genomineerden én de winnaar:

Albert Heijn

Albert Heijn deel 1
Albert Heijn deel 2

KLM

KLM deel 1
KLM deel 2

RTL Nieuws

RTL deel 1
het zalm je maar gebeuren

PostNL

PostNL deel 1
PostNL deel 2
PostNL deel 3

De Volkskrant

de Volkskrant deel 1
de Volkskrant deel 2

En de winnaar in de categorie 'Beste Reactie':

Chocomel

Chocomel
Lees hier terug wie er nog meer in de prijzen vielen bij de Beste Social Awards!
Meer nieuws & achtergronden van Pauw tref je hier!

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA