Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Stephen King heeft een boodschap voor Trump-stemmers

25 apr 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Stephen King
Horrorkoning Stephen King is fel tegenover zijn landgenoten die op Donald Trump hebben gestemd en nog altijd achter hem staan als president van de Verenigde Staten.
King haalt uit naar trump-stemmers
De auteur van onder andere The Shawshank Redemption en The Green Mile  reageert op recente polls van ABC News die laten zien dat nog geen 2 procent van de Trump-stemmers spijt heeft van zijn of haar keuze. Terwijl Trump, die bijna 100 dagen het land regeert, nauwelijks iets heeft klaargespeeld. Daarnaast breekt hij nu al zijn belofte minder te interveniëren in buitenlandse aangelegenheden met het bombardement op een Syrische luchtmachtbasis en de gevechtsvloot die richting het Koreaanse schiereiland vaart om de kerndreiging van Noord-Korea te beantwoorden.
King geen fan van Trump
King liet al in oktober, nog voor de Amerikaanse verkiezingen, blijken geen fan van Trump te zijn.
Vorige maand maakte King Trump op geheel eigen wijze belachelijk toen de president beweerde dat zijn voorganger Barack Obama zijn telefoon zou aftappen: met een kort horrorverhaal op Twitter:
Horrorverhaal Stephen King
Meer Pauw nieuws tref je hier.

Meer over:

, , ,