Logo Overspel
Overspel is een serie van BNNVARA met Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen over een onmogelijke liefde.

Over Overspel

Seizoen 1


Hoogoplopende emoties, juridische verwikkelingen en een raadselachtige moord. De jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) is getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een ambitieuze officier van justitie. Als ze tijdens haar overzichtstentoonstelling Willem (Fedja van Huêt) ontmoet raakt ze op slag verliefd. Willem is ook getrouwd, en is advocaat. Iris en Willem beginnen een affaire zonder iets van elkaar te weten. Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde.
Seizoen 2


Schuldgevoelens, rancune en blinde haat beheersen het leven van de personages. Terwijl Willem en Iris een nieuw leven proberen op te bouwen, worden ze achtervolgd door hun verleden. Elsie zit in de gevangenis wegens poging tot doodslag op Iris. Iris en Pepijn vechten een groot conflict uit over de omgangsregeling van hun zoontje Menno. Opnieuw wordt er overspel gepleegd, maar nu op een heel andere manier, nog vele malen gevaarlijker.
Seizoen 3


In het derde seizoen van Overspel proberen Willem en Iris samen een gewoon en gelukkig leven te leiden. Het onrecht knaagt echter aan advocaat Willem. Couwenberg, zijn voormalig schoonvader en voormalig cliënt, is namelijk niet voor alles wat hij hem heeft aangedaan veroordeeld.