OML'er overzicht

Wiebe - seizoen 1

"Ik ben Wiebe, 21 jaar en student toerisme. Een studie waarmee je, inderdaad, leert een hele goede toerist te worden. En dat leek me eigenlijk wel wat! Maar twee jaar geleden gooide een onschuldig lijkend knobbeltje roet in het eten. Er werd Non-Hodgkin bij me geconstateerd.
Toch heb ik de moed nooit opgegeven, zelfs niet toen ik hoorde niet meer te genezen te zijn. Mijn motto is dan ook : “Ik maak van elke dag die ik nog leef, de beste dag die ik ooit heb gehad”.
UPDATE augustus 2017
Op 6 augustus 2017 is Wiebe overleden. Vrijdag 11 augustus was zijn uitvaart. Wij wensen alle vrienden en familie veel sterkte toe <3 
Najaar 2014 - Hoe is 't nu met Wiebe?
Meer informatie over het steunhart? Bekijk dit filmpje

Update: 12 mei 2014
Daar ben ik weer! En het gaat stukken beter met me dan de vorige keer dat ik iets liet horen. Zoals jullie misschien nog weten stond het er behoorlijk slecht voor met mijn hart. Door alle chemo’s had het een behoorlijke opdonder gehad en functioneerde mijn hart nog maar voor 10 tot 15%. Ik kon bijna niets meer en probeerde in aanmerking te komen voor een donorhart. Helaas bleek dat door de kanker niet mogelijk… Maar er was gelukkig nog een oplossing (anders hadden jullie hier waarschijnlijk een heel ander bericht over mij gelezen..). In december 2013 heb ik een zware en spannende operatie ondergaan en een steunhart gekregen. Dit vervangt de werking van mijn eigen hart, voor hopelijk de komende 10 a 15 jaar.

Het is nu bijna een half jaar na de operatie. Het was een lange weg, maar het ook ontzettend waard. Nog steeds voel ik me iedere dag een stukje beter. Misschien kan ik binnenkort zelfs weer een paar uurtjes werken. En ik hoop natuurlijk weer zoveel mogelijk leuke dingen te kunnen doen, met veel energie. Want was is het ontzettend fijn om dat weer te hebben!

Groetjes, Wiebe