Logo Oogappels
Social media, stress, merkkleding, seks en drugs. De maatschappelijke druk op ouders om hun kinderen perfect op te voeden is voor velen herkenbaar. In Oogappels volg je vier gezinnen met elk een eigen gang van zaken.

Kom in de Kerstsferen met de trailer van 'Kerstappels'!

19-12-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1567 keer bekeken
  •  
Kerstappels1

BNNVARA komt met een speciale kerstfilm van de populaire serie ‘Oogappels’. Want ook al lijkt kerst de gezelligste tijd van het jaar met spelletjes, mooi gedekte tafels, cadeautjes onder de boom en goede gesprekken aan een vijfgangendiner, de werkelijkheid is meestal toch anders. Ook bij de Oogappels-families komt de boel behoorlijk Under Pressure te staan deze kerst en dat is een feest van herkenning. Met al die onderdrukte irritaties, verplichte diners en borrels, opspelend oud zeer of een overspannen kok achter het fornuis kan het behoorlijk uit de hand lopen. ‘Kerstappels’ is te zien op donderdag 22 december om 20:35 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Bekijk hieronder de trailer van 'Kerstappels':

Samen met jullie wil de cast in de Kerstsferen komen! Zij zijn benieuwd: met welk personage uit de film zou jij graag aan het Kerstdiner zitten? Laat hieronder een video achter en deel jouw Kerstgedachte. 

Delen: