In Nachtdieren gaat Raven van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen?

Nachtdieren - Zwolle

17-11-2020

Raven is in Zwolle en omstreken. In het centrum van de stad ontmoet die de geadopteerde Zuid-Koreaanse Soorien, die dag- en nachtritme van haar geboorteland beter bij haar vindt passen. Raven ontmoet Ruben en zijn ex-politiehond Joris, die de wacht houden voor gespuis. Vervolgens treft Raven Bert-Jan en Kaylee die onderweg naar het Ronald McDonald huis zijn. Hier wonen zij drie maanden om dicht bij hun te vroeggeboren kindje te kunnen zijn. Terug in de stad komt Raven de schaars geklede Melissa met haar vrienden tegen. Melissa is Cosplayer en maakt daarom foto's van zichzelf in zelfgemaakte, sexy kostuums, steeds gebaseerd op een ander gamefiguur. Met het einde in zicht begeeft de auto het en komt Raven met pech aan de kant van de weg te staan. Wie helpt haar midden in de nacht?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.