Matthijs Gaat Door staat weer in de steigers voor een nieuw seizoen. Met een goed humeur, een goed gesprek en heel veel muziek van de Sven Hammond Big Band.

Over Matthijs Gaat Door

matthijsgaatdoor2

De oudejaarsuitzending van 'Matthijs gaat door' staat helemaal in het teken van het Franse lied. Deze speciale aflevering wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk samen met Rob Kemps. Het duo dat ook verantwoordelijk is voor de serie 'CHANSONS!' ontvangt in de studio kijkers en fans die brieven schreven naar aanleiding van de uitzendingen van Rob en Matthijs uit Parijs. Zij vertellen bijzondere verhalen, nemen filmpjes en andere memorabilia mee, hebben verzoekjes en delen standjes uit, omdat er zangers en zangeressen onbesproken zijn gebleven in de eerste serie van 'CHANSONS!'. Deze speciale uitzending van 'Matthijs gaat door' is te zien op 31 december om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.  

In de uitzending is veel archiefbeeld te zien en uiteraard wordt een aantal bekende Franse chansons in de uitzending live gespeeld en gezongen door o.a. André van Duin, Jeroen Krabbé, Racoon, Fleur en Bart Peeters. Natuurlijk onder begeleiding van de Sven Hammond Big Band.

Volg ons op social media voor meer:
Facebook
Instagram
Twitter