Matthijs Gaat Door staat weer in de steigers voor een nieuw seizoen. Met een goed humeur, een goed gesprek en heel veel muziek van de Sven Hammond Big Band.

Matthijs Gaat Door in Concert

09-10-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8134 keer bekeken
  •  

Op 17 maart komt Matthijs Gaat Door naar de Ziggo Dome. Matthijs en de Sven Hammond Big Band brengen je een avond vol muziek die je van Matthijs Gaat Door kan verwachten: van onvergetelijke covers en bijzondere kruisbestuivingen tot nieuwe muzikale samenwerkingen en arrangementen die speciaal voor deze show zijn gemaakt.

Artiesten uit de drie seizoenen van het programma zullen hun opwachting maken in de liveshow. Waaronder in ieder geval André van Duin, die met zijn prachtige nummer “Voor Altijd” een ode bracht aan zijn overleden man Martin en heel Nederland ontroerde. Ook Typhoon is van de partij. De vooraanstaande rapper laat in zijn muziek als geen ander zien wat de kracht is van het samenbrengen van verschillende muzieksoorten, culturen en invloeden. In aanloop naar het concert worden alle artiesten bekend gemaakt. Eén ding is zeker: de bezoeker wordt qua inhoud en vorm getrakteerd op een muzikaal onvergetelijk spektakel.

Kaartjes voor het concert zijn te verkrijgen via: tickets.bnnvara.nl

Delen: