Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Liedjeswedstrijd

Winnaar liedjeswedstrijd
De liedjeswedstrijd is afgelopen. Het liedje Stiekem snoepen van groep 6 van basisschool Het Startblok in Harderwijk is de winnaar van de liedjeswedstrijd. Hun liedje staat dus op cd 40 van Kinderen voor Kinderen!

Je kunt de gratis werkboekjes nog steeds bestellen, de handleiding downloaden en het digitale lespakket volgen. En onder de beste inzendingen verloten we een leuke verrassing!

Win een verrassing!
Je kunt nog steeds samen met je klas een liedje schrijven! Je kan niet meer op onze cd komen, maar onder de leukste inzendingen verloten we een leuke verrassing.

Een liedje schrijf je zo
Hoe schrijf je een liedje? Wij gaan het je stap voor stap leren met ons gratis werkboekje voor in de klas 'Een liedje schrijf je zo!'.

Bestel de gratis boekjes voor in de klas!
Via de website van Young Crowds kun je voor de hele klas een pakket van 30 werkboekjes bestellen. Je betaalt alleen de verzendkosten. Hoe bedenk je een onderwerp? Hoe schrijf je een mooie tekst? Je leert het allemaal in een vrolijke muziekles. En singer-songwriter Sanne Hans geeft handige tips! Sanne is ambassadeur van het Jeugdfonds Sport en Cultuur.
BESTEL DE GRATIS BOEKJES

Digitale les en handleiding Bij het boekje zit ook een interactieve digitale les met muziekfragmenten en video's. Luister naar liedjes, oefen met rijmen en kies een genre. In een paar uur schrijven je leerlingen de nieuwe hit van Kinderen voor Kinderen! Voor docenten is er een handleiding die hieronder gratis te downloaden is. In deze handleiding geven we de leerkracht extra uitleg over de les en de oefeningen. Daar vind je ook de antwoorden op de oefeningen in het werkboekje.
BEKIJK DE DIGITALE LES
DOWNLOAD DE HANDLEIDING

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!