Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen

Het populairste Koor van Nederland!zapp

Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.
Kinderen voor Kinderen

Raar maar waar

Raar maar waar is de titel van onze nieuwe hit én het thema van de Kinderboekenweek. Dat betekent: alles wat met natuur, wetenschap en techniek te maken heeft. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Kijk snel hieronder!
Dans je mee?
Op deze pagina vind de videoclip, de dansinstructie, de lesbrief, de songtekst, een karaokeclip en binnenkort ook de bladmuziek.
Win een meet & greet
Daarnaast hebben we 6 leuke en spannende proefjes bedacht en gefilmd die je thuis of in de klas kan nadoen. Daarmee kun je zelfs een meet & greet met het Koor winnen! Lees hieronder hoe het werkt.
Elke week op tv
Iedere zaterdagochtend om 10.00 uur bij Zapp: Kinderen voor Kinderen Raar maar waar ! Een nieuw programma met veel muziek, leuke proefjes en een uniek kijkje achter de schermen. Kijken dus!  Terugkijken kan hier.

Videoclip

Dansinstructie & lesbrief

Lekker meedansen? Bekijk de video hieronder!
 
Download de Raar maar waar-lesbrief  voor docenten. Hierin wordt de choreografie van onderstaande video stap voor stap uitgelegd. 
Proefjes die je zelf kan doen
Meet & greet met Kinderen voor Kinderen winnen? Maak een filmpje terwijl je een proefje doet (met je klas, met vrienden of alleen) en stuur de video (via YouTube of WeTransfer) naar kinderenvoorkinderen@vara.nl ! Zorg dat je Raar maar waar als achtergrondmuziek gebruikt. Elke week (van 1-9 tot 18-10) geven we een Kinderen voor Kinderen Schoolpakket weg. En het allerleukste filmpje wordt beloond met een meet & greet met het Kinderen voor Kinderen Koor!

Karaoke-clip & songtekst

Meezingen? Download hier de songtekst van Raar maar waar en zing mee met de Karaoke-video:

Achter de schermen

Deel 1: Gevaarlijke proefjes?!
Deel 2: Op de maan?!

Bladmuziek

Speel je een instrument?  Download hier de de bladmuziek  van  Raar maar waar  en speel mee!  Op onze Info-pagina  vind je nog veel meer bladmuziek.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!