Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

We steunen het Jeugdcultuurfonds

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jeugdcultuurfonds
Ook in 2014 zetten we ons weer in voor een goed doel. Er is gekozen voor het Jeugdcultuurfonds; zo werd vandaag in Rotterdam bekend gemaakt in aanwezigheid van minister Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en staatssecretaris Klijnsma (Sociale Zaken en Werkgelegenheid). Kinderen voor Kinderen gaf er een optreden en Jorge Verkroost, zangcoach van Kinderen voor Kinderen én ambassadeur van het Jeugdcultuurfonds, maakte de samenwerking bekend.
Kinderen voor Kinderen en Jeugdcultuurfonds
Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline, zoals dans, muziek of theater. Het fonds springt bij voor kinderen die zelf geen les kunnen betalen. Meer informatie over aanmelden vind je op de site van het Cultuurfonds . Kinderen voor Kinderen vindt zingen, dansen en muziek maken ook heel belangrijk. VARA zal het Jeugdcultuurfonds komend jaar financieel steunen en bijdragen aan een grotere bekendheid. De financiële bijdrage van VARA aan Jeugdcultuurfonds wordt door de VARA-omroepverenging betaald en betreft daarom geen publiek geld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!