Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Raar maar waar (Dansinstructie)

  •  
14-08-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
482 keer bekeken
  •  
Raar maar waar is de titel van onze nieuwe hit én het thema van de Kinderboekenweek. Dat betekent: alles wat met natuur, wetenschap en techniek te maken heeft. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Kijk snel hieronder!
Dans je mee?
Op deze pagina vind de videoclip, de dansinstructie, de lesbrief, de songtekst, een karaokeclip en binnenkort ook de bladmuziek.
Win een meet & greet
Daarnaast hebben we 6 leuke en spannende proefjes bedacht en gefilmd die je thuis of in de klas kan nadoen. Daarmee kun je zelfs een meet & greet met het Koor winnen! Lees hieronder hoe het werkt.
Elke week op tv
Vanaf 29 augustus iedere zaterdagochtend om 10.00 uur bij Zapp: Kinderen voor Kinderen Raar maar waar ! Een nieuw programma met veel muziek, leuke proefjes en een uniek kijkje achter de schermen. Kijken dus!

Videoclip

Lesbrief

Download de Raar maar waar-lesbrief  voor docenten. Hierin wordt de choreografie van onderstaande video stap voor stap uitgelegd. 

Proefjes die je zelf kan doen

Doe deze proefjes met je klas of met vrienden en maak er een video van. Stuur ons via mail die video naar (een YouTube link, bijlage of WeTransfer). Elke week (van 1-9 tot 18-10) geven we een Kinderen voor Kinderen Schoolpakket weg. En het allerleukste filmpje wordt beloond met een meet & greet met het Kinderen voor Kinderen Koor!

Karaoke-clip & songtekst

Meezingen? Download hier de songtekst van Raar maar waar en zing mee met de Karaoke-video:

Achter de schermen

Deel 1: Gevaarlijke proefjes?!
Deel 2: Op de maan?!

Bladmuziek

Speel je een instrument?  Download hier de de bladmuziek  van  Raar maar waar  en speel mee!  Op onze Info-pagina  vind je nog veel meer bladmuziek.

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!