Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Platina Plaat voor Hallo Wereld

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
hallowereld_03.jpg
Na het goud van twee weken geleden kwam donderdag 29 november bij Kinderen voor Kinderen het nieuws binnen dat er inmiddels meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht van de nieuwe cd Hallo Wereld. Dat betekent een platina album!
De 33e CD is een groot succes en behaalde afgelopen week ook al de nummer 1-positie in de album top 100. Het album is geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis; zangcoach en koordirigent is Jorge Verkroost. De dansacademie van Lucia Marthas verzorgt de choreografie voor de koorleden. Tjeerd Oosterhuis wordt verrast in RTL Boulevard
Tjeerd Oosterhuis werd donderdagmiddag met het nieuws verrast door zijn eigen vrouw Edsilia Rombley. "Ik weet hoe ontzettend leuk en belangrijk hij dit vindt, ik doe het heel graag", was haar antwoord op het verzoek van Kinderen voor Kinderen en RTL Boulevard om de platina plaat aan haar man uit te reiken. Tjeerd zelf was enorm verrast en trots, zoals werd vastgelegd voor de camera van RTL Boulevard. De uitreiking was te zien in de uitzending van 29 november, waarbij presentatoren Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde het grote succes van de cd aankondigden. "Ook bij mij thuis is het een grote hit!", aldus Winston. Tjeerd zelf kijkt alweer vooruit: "We zijn al gestart met de voorbereidingen voor CD 34: ook daar gaan we tenminste voor goud!"
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!